CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 3, 2008

rahsia tidur bersama dia


:: Memeluk Bantal ::

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.


:: Menggunakan Banyak Bantal ::

Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.


:: Tidur Dengan Satu Bantal ::

Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.


:: Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki ::

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.


:: Tidur tanpa Bantal ::

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.


:: Tidak punya bantal ::

Kasihan betul... pergi kedai belilah satu, bukanya mahal pun..!!

13 comments:

miellza said...

even ada bnyk bantal, last2 aku tdo tidak berbantal juga akhirnya...

Monkey D Luffy said...

peluk bantal best

nor atiqah said...

tiqa suke tdo 1 bantal kt pale..
dgn bantal bucuk..dgn swearter..
huhu

twinkle_star said...

peluk bear lagi besh..
;p

Nurmala said...

saya suka menggunakan banyak bantal. maknanya salah ni x yakin ngan diri sendiri la ek??huhu~~

Dhada said...

Dhada = Memeluk bantal . ihih

mrblind said...

gua suka tido letak kaki bawah bantal..best woo..

nurfairuz said...

i love this state info... thnks hehe

DrSam said...

salam perkenalan,

kalau tidur tak berbantal, dengkur satu rumah boleh dengar.

Hidemichimomotani said...

Golongan ke-7
"Menggunakan Bantai Orang lain"
Anda seorang yang pembuli dan kkuang ajarrr!

Selalu aku di golongan pertama, tapi sejak dua menjak ni jatuh ke ranking ke-5... Gara-gara baby dah tidur kat celah!

hajime said...

golongan memeluk je xde ek?
=op

Mee Chee said...

hahaha...kdg2 sy tidur tak tentu...kdg2 byk bantal...kdg2 takde bantal...haha...tp skang ni ade 1 bantal tu sy mesti nk bawa slalu....da besa2 ni br nk ade bantal busuk...haih...pelik juga...tp sedap...hahahaha

redSeptember said...

kalau yang tido jadi bantal kepada orang lain pulak, macam mana tu?